35-jarige man tijdens lockdown aangehouden met cocaïne, sukru, marihuana en xtc-pillen

GFC NIEUWSREDACTIE- De 35-jarige verdachte Sidarta R. is in de nacht van 4 op 5 juni
door de stootgroep van het Korps Politie Suriname (KPS) bijgestaan door leden van het Nationaal Leger (NL) op het Maikoeproject aangehouden.

Deze man die zich over straat bevond, kon niet exact verklaren wat hij over straat deed. Eveneens kon hij geen dispensatiebewijs tonen aan de leden van het gemengd team.

Alvorens hij in de bus werd geplaatst, werd hij door een wetsdienaar gefouilleerd. Daarbij trof de politie verschillende drugsoorten waaronder cocaïne, sukru, marihuana en xtc-pillen aan.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Militair 19 maanden de cel in voor swastika tatoeage op geslachtsdeel

De drugs waren verpakt in kleine zip Lock zakjes, waarvan een deel in folie was gewikkeld. Verder trof de politie op deze verdachte aan SRD 147,50 en euro 5.

Het geldbedrag dat vermoedelijk van de drugopbrengst afkomstig moet zijn, is samen met het verderfelijk spul door de politie in beslag genomen, waarna Sidarta werd overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt.

Bij de voorgeleiding verklaarde de verdachte Sidarta dat een man hem de drugs had gegeven om voor hem te houden. Ook gaf hij aan druggebruiker te zijn en sedert het Covid-19-pandemie uit stress begon te roken.

Sidarta is door de politie achter slot en grendel geplaatst.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten