fbpx

35- jarige dame: ‘als een man echt om je geeft vergeeft hij je een slippertje’

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 35- jarige dame uit Apeldoorn is van mening dat mannen die echt van hun vrouw of vriendin houden er geen moeite mee moeten hebben wanneer hun geliefde een keer vreemd gaat.

Via e- mail vroeg de Apeldoornse aan het Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) of er veel meer specifieke aandacht aan dit thema kan worden gegeven.

Volgens haar moeten mannen zich er veel beter van bewust zijn dat vrouwen ook van vlees en bloed zijn en daarenboven ook sterke lustgevoelens kunnen hebben.

“Wij vrouwen zijn geen robots die je met een knopje aan of uit kan maken. Ook wij zijn onderhevig aan steeds meer verleidingen en kunnen net als heren fouten maken”.

BEKIJK OOK
26- jarige man heeft spijt dat hij blufte over crimineel verleden

“Als een man echt om je geeft vergeeft hij je heus wel een slippertje”, is een passage uit het bericht dat ze naar het KIVC stuurde.

Zij benadrukt dat zelfs de populaire Amerikaanse filmster Will Smith zijn geliefde vrouw Jada Pinkett- Smith heeft vergeven toen ze van bil is gegaan met een andere veel jongere man.

Het KIVC laat aan GFC Lifestyle weten geen voorstander te zijn van het goedkeuren of promoten van het plegen van overspel.

Koppels moeten zelf onderling afspreken wat wel en niet is toegestaan binnen hun liefdesrelatie, is het standpunt van het VrouwenCollectief.

Foto vrouw ter illustratie.