fbpx
Facebook Pagelike Widget

34-jarige man overlijdt daags na slag op hoofd in ziekenhuis

GFC NIEUWS- De 34-jarige Giovanni Anipa is maandagavond in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden, nadat hij daags daarvoor door een buurman werd geslagen met een eindhout op zijn hoofd.

Uit het voorlopig politieonderzoek is naar voren gekomen dat de levenspartner van Giovanni ruzie kreeg met hun 24-jarige buurman Sandrino B. op 25 oktober.

Giovanni bemoeide zich met de ruzie en ontstond er een vechtpartij tussen hem en Sandrino, meldt de politie.

Sandrino bewapende zichzelf op een gegeven moment met een eindhout en sloeg Giovanni daarmee op zijn hoofd. Door die slag raakte Giovanni zwaargewond. Hij werd per eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gebracht alwaar hij daags daarna overleed.

Sandrino B. heeft zich vandaag aangemeld bij de politie van Geyersvlijt en is in verzekering gesteld voor onder andere doodslag en zware mishandeling de dood ten gevolge hebbende.

Het ontzielde lichaam van Anipa is voor obductie in beslag genomen. Dit strafrechtelijk onderzoek is intussen overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…