fbpx
Facebook Pagelike Widget

34-jarige man opgepakt die vuistvuurwapen ondernemer uit auto stal

GFC NIEUWS- Leden van RBTP hebben de 34-jarige Joël M. op de hoek van de Watrakanoe- en de Marowijnestraat aangehouden voor diefstal van een vuistvuurwapen.

In de maand mei had een ondernemer zijn voertuig geparkeerd voor een krabbestand aan de Martin Luther Kingweg. De ondernemer stapte vervolgens uit zijn voertuig om krabben te kopen en verzuimde daarbij om het voertuig af te sluiten. In het voertuig had de ondernemer een tas met daarin zijn vuistvuurwapen.

De verdachte Joël had waarschijnlijk door dat de ondernemer zijn voertuig niet had afgesloten. Op een onbewaakt moment nam hij de tas, met daarin het vuistvuurwapen, uit het voertuig weg en verliet de plek.

De criminele handeling van Joël is te zien op camerabeelden. Nadat het RBTP Joël had aangehouden werd hij overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Joël is in verzekering gesteld. Het wapen is nog niet terecht.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…