fbpx

34 Covid-testen uitgevoerd, 1 positief

GFC NIEUWS- 34 Covid-19-testen het afgelopen etmaal uitgevoerd. Slechts 1 persoon testte positief en 2 zijn genezen verklaard.
Het aantal actieve gevallen is 27. Onduidelijk is het hoe men aan dit aantal komt, daar gisteren het aantal actieve gevallen 22 bedroeg.
Eerder op de avond kondigde minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid een versoepeling van het uitgangsverbod aan. Die is gegaan naar 11:00 uur in de avond tot 05:00 in de ochtend.
Hoewel het aantal COVID-besmettingen de afgelopen twee weken een dalende trend vertoond met hoopvolle cijfers, blijven de maatregelen gehandhaafd en moeten wij als samenleving alert blijven. Dit zei minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid tijdens een televisietoespraak.
“Als wij de historische gegevens in beschouwing nemen, geeft dat ons een goede weergave van de huidige situatie. De curve vertoont nog steeds een positief beeld. Wij zijn als land officieel geclassificeerd als gebied met code oranje. Wij zijn daardoor steeds meer op ons gemak. Laat dat gemak echter niet overslaan tot nonchalance. Wij zijn er nog niet”, waarschuwde de bewindsman.

BEKIJK OOK
Turkse crimineel aangehouden in Suriname