fbpx

33-jarige Yoely Boutista Piguero omgekomen bij aanrijding

GFC NIEUWSREDACTIE- De 33-jarige mede-inzittende Yoely Boutista Piguero is in de late avond van 21 december na een aanrijding tussen een personenauto en een terreinwagen aan de Domineestraat in Paramaribo (Suriname) ter plaatse overleden.

De politie van Centrum kreeg omstreeks 23.45 uur een melding van een aanrijding tussen twee voertuigen, waarbij er sprake was van zware persoonlijke ongelukken.

Bij aankomst van de wetsdienaren op de locatie, werd het slachtoffer Yoely op de achterzitting van de personenauto aangetroffen. Bij aankomst van de ambulance vertoonde de vrouw geen teken van leven meer.

Zowel de bijrijder van de terreinwagen als de twee autobestuurders die niet onder invloed van alcohol verkeerden, klaagden van pijn over hun lichaam. Per eigen gelegenheid werden de gewonden afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De veroorzaker van de aanrijding, de 36-jarige autobestuurder C.D. bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Na medisch te zijn behandeld is hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Deze autobestuurder is in verzekering gesteld.

BEKIJK OOK
Criminelen schieten autoruit pompstationhouder kapot en gaan ervandoor met dagopbrengst

Volgens het politioneel onderzoek reed C.D. aan de Ringweg in tegenovergestelde richting met zijn auto. Hij werd daarbij door het dienstvoertuig van de ASD die bezig was te surveilleren, gesommeerd om aan de kant te gaan.

De bestuurder negeerde het bevel en reed door in de richting van de Tourtonnelaan gaande richting de Domineestraat. De wetsdienaren zette de achtervolging in en op een bepaald moment sloeg de automobilist rechtsaf de Jodenbreestraat.

Hierna sloeg hij weer in de verboden rijrichting rechtsaf het Neumanpad in, om weer op de Domineestraat uit te komen.

Op de kruising van het Neumanpad en de Domineestraat verleende C.D. geen voorrang aan het verkeer over de Domineestraat. Hij doorkruiste het verkeer en kwam in botsing met de terreinwagen.

Beide voertuigen zijn aanzienlijk beschadigd en zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.