fbpx
Facebook Pagelike Widget

33-jarige Donnevan Emanuelson doodgestoken door Braziliaanse bijen

GFC NIEUWS- De man die zaterdag werd doodgestoken door een zwerm Braziliaanse bijen is de 33-jarige Donnevan Emanuelson.

Emanuelson was gistermiddag van plan om samen met een vriend te gaan vissen en jagen in een stuk bos te Houttuin.

Volgens een verklaring van de vriend hoorden ze een gezoem toen zij op het punt stonden het bos in te gaan. Vervolgens werden zij aangevallen door een zwerm Braziliaanse bijen.

De vriend gaf verder aan dat hij hard weg rende met Donnevan achter hem aan. Toen zij zich op een weiland bevond, keek hij om en zag dat Donnevan op de grond lag en dat bijen hem aanvielen. Hij heeft de aanval van de bijen niet overleefd.

Brandweerlieden haalden het ontzielde lichaam van Donnevan uit het weiland. Een ingeschakelde arts stelde de dood van officieel vast waarna zijn ontzielde lichaam door de politie van Houttuin werd afgestaan aan zijn nabestaanden.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…