fbpx
32-jarige motorrijder overleden in ziekenhuis na verkeersongeval

GFC NIEUWS- De 32-jarige Donnovan van Brussel is op 22 juli in het ziekenhuis overleden ten gevolge van letsels opgelopen na een verkeersongeval.

Van Brussel is op 17 juli betrokken geweest bij een verkeersongeval in Munder. De politie trof van Brussel zwaargewond op straat aan. Hij is toen per ontboden ambulance naar het ziekenhuis overgebracht waar hij op de afdeling Intensive Care werd opgenomen.

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat het slachtoffer op een motorfiets op de openbare weg reed toen hij tegen een stilstaande personenauto botste. Het slachtoffer kwam tegen de achterzijde van de auto aan. De personenauto raakte zwaar beschadigd en ook de motorfiets liep schade op.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.