fbpx
31 kilogram marihuana in Nickerie in beslag genomen, 3 mannen opgepakt

GFC NIEUWS- Er is ruim 31 kilogram marihuana en drugsverpakkingsmateriaal in Nickerie aangetroffen en in beslag genomen. Rechercheurs van de Politie Regio West in samenwerking met collega’s van de Forensische Opsporing -West en RBT-West hebben op woensdag 15 april een inval gepleegd op een adres te Clarapolder in het district.

De 43-jarige hoofdbewoner M.R. alias “Soenoe” is wegens overtreding van de Wet Verdovende Middelen aangehouden alsmede de 37-jarige M. A. alias “Veld” de 26-jarige vrouw N.R. en de 33-jarige D.D. alias “Tingie”

De politie heeft hangende het onderzoek ook Surinaamse dollars, vreemde valuta en vijf voertuigen in beslag genomen.

De verdachten, de marihuana, het geld, verpakkingsmateriaal en de voertuigen zijn vervolgens voor nader onderzoek overgedragen aan rechercheurs van de Narcotica Brigade.

De drie mannelijke verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De vrouw is na verhoor heengezonden.

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)