31- jarige getrouwde Surinaamse vrouw uit Paramaribo wordt gechanteerd met seksfilm 'buitenman'

GFC NIEUWS– Een 31- jarige Surinaamse vrouw uit Paramaribo wordt al sinds vorig jaar gechanteerd door haar voormalige “buitenman”. De vrouw wilde afgelopen november een einde maken aan haar buitenechtelijke liefdesrelatie. 

Het chantageslachtoffer is getrouwd en wilde wegens spijtgevoelens en angst om betrapt te worden niet verder gaan met haar heimelijke buitenhuwelijkse sekscontacten.

Volgens de voorzitter van de vrouwenafdeling van de  Internationale G.H. Foundation, Jennifer Atmo, zijn er al gesprekken gevoerd met het slachtoffer en de chanteur om tot een oplossing te komen.

Volgens informatie weigert de man de liefdesrelatie te beëindigen en dreigt een pikant seksfilmpje dat het koppel eerder had gemaakt door te sturen naar de echtgenoot van het slachtoffer. De man eist dat de vrouw seks met hem blijft bedrijven, anders stuurt hij de seksbeelden naar de echtgenoot.

“Het slachtoffer wenst geen politiezaak hiervan te maken omdat ze bang is voor represailles indien haar echtgenoot achter de naakte waarheid komt. Voorlopig geeft ze toe aan de eis, om escalatie te voorkomen. Maar ze wil stoppen”, is de uitleg van Atmo.

De voorzitter van de vrouwenbeweging waarschuwt vrouwen om liever geen opnamen te maken van seksavonturen. “Je weet nooit of die seksbeelden ooit tegen je gebruikt kunnen worden”, aldus Atmo.