fbpx
31- jarige getrouwde Surinaamse vrouw uit Paramaribo wordt gechanteerd met seksfilm ‘buitenman’

GFC NIEUWS– Een 31- jarige Surinaamse vrouw uit Paramaribo wordt al sinds vorig jaar gechanteerd door haar voormalige “buitenman”. De vrouw wilde afgelopen november een einde maken aan haar buitenechtelijke liefdesrelatie. 

Het chantageslachtoffer is getrouwd en wilde wegens spijtgevoelens en angst om betrapt te worden niet verder gaan met haar heimelijke buitenhuwelijkse sekscontacten.

Volgens de voorzitter van de vrouwenafdeling van de  Internationale G.H. Foundation, Jennifer Atmo, zijn er al gesprekken gevoerd met het slachtoffer en de chanteur om tot een oplossing te komen.

Volgens informatie weigert de man de liefdesrelatie te beëindigen en dreigt een pikant seksfilmpje dat het koppel eerder had gemaakt door te sturen naar de echtgenoot van het slachtoffer. De man eist dat de vrouw seks met hem blijft bedrijven, anders stuurt hij de seksbeelden naar de echtgenoot.

“Het slachtoffer wenst geen politiezaak hiervan te maken omdat ze bang is voor represailles indien haar echtgenoot achter de naakte waarheid komt. Voorlopig geeft ze toe aan de eis, om escalatie te voorkomen. Maar ze wil stoppen”, is de uitleg van Atmo.

De voorzitter van de vrouwenbeweging waarschuwt vrouwen om liever geen opnamen te maken van seksavonturen. “Je weet nooit of die seksbeelden ooit tegen je gebruikt kunnen worden”, aldus Atmo.

 

 

Meer nieuws

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…