fbpx
307 personen op tweede repatriatievlucht uit Nederland

GFC NIEUWS- De SLM-kist met 307 inzittenden landde gisteravond omstreeks 19.00 uur op Zanderij.

Dit aantal is inclusief het vliegtuigpersoneel. Inchecken en instappen zijn goed verlopen, met in acht neming van de COVID-19 veiligheidsregels.

Alle inzittenden zijn voor vertrek medisch gescreend om er zeker van te zijn dat er geen personen met ziekteverschijnselen van COVID op het vliegtuig naar Suriname stappen.

Omstreeks 20:15 uur vrijdagavond landde FlyAlways met repatrianten uit Cuba en Curaçao met 40 personen.

Op de reguliere persconferentie van het Covid-19 Crisis Managementteam werd medegedeeld dat de vlucht van KLM van 13 mei niet meer haalbaar is. Dit vanwege de aansluiting met de vlucht uit India. Er wordt gemikt op uiterlijk 19 mei. Het ligt in de bedoeling ruim 320 personen terug te brengen naar Suriname.

Aan de personen die in Indonesië zijn gestrand, wordt nog even geduld gevraagd.

Meer nieuws

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.