fbpx
Facebook Pagelike Widget

30 maanden cel voor gehuwde oppas die baby kreeg met 13-jarige jongen

GFC NIEUWS- Een gehuwde oppas, die een baby kreeg met een 13-jarige jongen, is deze week veroordeeld tot en gevangenisstraf van 30 maanden.

De nu 20-jarige Leah Cordice heeft de jongen een jaar terug uitgelokt en seks met hem gehad, terwijl hij zich in zijn kamer bevond en met een Xbox speelde.

De jonge vrouw ging de kamer van de jongen binnen en trok zijn broek naar beneden, terwijl ze de oppas deed, werd aangehaald in de rechtszaal.

Leah die verpleging studeerde, zei in eerste instantie dat de jongen haar had verkracht.

De zaak kwam aan het rollen toen de ouders van de jongen seksueel getinte berichten die Leah voor hun zoon had gestuurd, hadden ontdekt. Zij confronteerden de jongen ermee die toegaf dat ze meerdere malen seks hadden.

Toen Leah in de verwachting raakte, was ze nog niet getrouwd met haar 23-jarige partner. Ze loog hem voor dat ze zwanger van hem was en stapten ze kort daarna in het huwelijksbootje.

Meer nieuws

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…