fbpx
Facebook Pagelike Widget

30 doen mee aan Digicel Kick Start Clinic

De jaarlijks terugkerende Digicel Kick-start Clinic is maandagmiddag in het Essedstadion aangevangen. 30 jonge voetballers doen mee.

Dee drie beste voetballers zullen de kans krijgen om naar Jamaica af te reizen om te voetballen met leeftijdgenoten.

In geval deze ook uitblinken in de regio maken ze een kans om naar Chelsea te gaan, kwam gisteren naar voren. Hiervoor zijn speciaal twee trainers van Chelsea in Engeland naar Suriname afgereisd voor de tweedaagse Digicel Kick Start Clinic.

Het overgrootste deel van de deelnemende voetballers in dit project zijn de U-15 selectiespelers. Ook zijn er jongens van de U-17 selectie erbij en jongens die middels een advertentie zich hebben aangesloten voor de test en uiteindelijk binnen de groep van 30 vielen.

Regillio Vroom, U-15 coach van Suriname, zegt dat de jongens vanaf november in training zijn en dat ze het tot nu toe goed doen.

Het wachten is op dinsdag om te weten welke drie van de 30 spelers het zo goed hebben gedaan om naar Jamaica te gaan.

Deze bekendmaking zal dinsdag na de training worden gedaan in het gebouw van het de la Fuente sportcomplex.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.