fbpx

3 weken oude babymeisje verkracht door 14- jarige jongen die door moeder is gevormd tot 'seksbeest'

GFC NIEUWS- Een drie weken oud meisje werd op gruwelijke wijze verkracht door een 14-jarige jongen die opgenomen was in een pleeggezin. 

Verborgen camera’s die door de ouders waren geplaatst registreerden hoe de seksbeluste tiener het pasgeboren babymeisje 20 minuten lang verkrachtte.

Tijdens het politioneel onderzoek werd al gauw duidelijk dat de verantwoordelijke volwassenen wisten dat de jongeman eerder jonge kinderen seksueel had misbruikt, meldt USA Today.

Tijdens een recente rechtszaak werd beweert dat de biologische moeder van de tienerverkrachter hem waarschijnlijk op jonge leeftijd seksualiseerde, door hem bloot te stellen aan pornografie. Ook zou ze vaker seks hebben gehad met andere mannen terwijl de jongen op zeer jonge leeftijd mocht toekijken.

De jongen zou naar verluidt een vijfjarig meisje seksueel hebben misbruikt toen hij negen was en er waren vermoedens dat hij ook zijn jongere geadopteerde broer seksueel had misbruikt in het pleeggezin in de Amerikaanse stad Ocala, Florida in de VS. Zo staat althans in gerechtelijke documenten.

BEKIJK OOK
Moeder ziet hoe loslopende pitbull achter zoon aanrent en sterft aan hartaanval

De pleegouders hadden overal in huis videocamera’s opgesteld om de jongen in de gaten te houden vanwege gedragsproblemen, en hadden zelfs ’s nachts hun slaapkamerdeur op slot gedaan. Tijdens de rechtszaak kwam naar voren dat de tiener in maart 2019 werd betrapt op het verkrachten en mishandelen van de drie weken oude baby, aldus USA Today.

Het is nog onduidelijk welke straf de tienerverkrachter zal worden opgelegd. Duidelijk is wel dat hij langdurig begeleiding zal krijgen van professionele seksuologen.

Foto ter illustratie.