fbpx
3 weken oude babymeisje verkracht door 14- jarige jongen die door moeder is gevormd tot ‘seksbeest’

GFC NIEUWS- Een drie weken oud meisje werd op gruwelijke wijze verkracht door een 14-jarige jongen die opgenomen was in een pleeggezin. 

Verborgen camera’s die door de ouders waren geplaatst registreerden hoe de seksbeluste tiener het pasgeboren babymeisje 20 minuten lang verkrachtte.

Tijdens het politioneel onderzoek werd al gauw duidelijk dat de verantwoordelijke volwassenen wisten dat de jongeman eerder jonge kinderen seksueel had misbruikt, meldt USA Today.

Tijdens een recente rechtszaak werd beweert dat de biologische moeder van de tienerverkrachter hem waarschijnlijk op jonge leeftijd seksualiseerde, door hem bloot te stellen aan pornografie. Ook zou ze vaker seks hebben gehad met andere mannen terwijl de jongen op zeer jonge leeftijd mocht toekijken.

De jongen zou naar verluidt een vijfjarig meisje seksueel hebben misbruikt toen hij negen was en er waren vermoedens dat hij ook zijn jongere geadopteerde broer seksueel had misbruikt in het pleeggezin in de Amerikaanse stad Ocala, Florida in de VS. Zo staat althans in gerechtelijke documenten.

De pleegouders hadden overal in huis videocamera’s opgesteld om de jongen in de gaten te houden vanwege gedragsproblemen, en hadden zelfs ’s nachts hun slaapkamerdeur op slot gedaan. Tijdens de rechtszaak kwam naar voren dat de tiener in maart 2019 werd betrapt op het verkrachten en mishandelen van de drie weken oude baby, aldus USA Today.

Het is nog onduidelijk welke straf de tienerverkrachter zal worden opgelegd. Duidelijk is wel dat hij langdurig begeleiding zal krijgen van professionele seksuologen.

Foto ter illustratie.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…

Man vermoordt drie anderen en eet ze op

GFC NIEUWS- Eduard Seleznev, 51, uit Rusland, is schuldig bevonden aan moord, nadat hij drie personen doodde en delen van hun lichamen opat. Dikke mensen…

Lichaam vrouw maakt zelf alcohol aan

GFC NIEUWS- Een 61-jarige vrouw werd als eerste ooit gediagnosticeerd met het ‘urinary auto-brewery syndrome’, waarbij het lichaam zelf alcohol aanmaakt, die wordt uitgestoten via…