fbpx
3-jarige jongen vliegt in brand tijdens het spelen met hand sanitiser en aansteker

GFC NIEUWS- Een 3-jarige jongen uit Thailand is in brand gevlogen tijdens het spelen met een fles hand sanitiser en een aansteker.

De jongen en zijn oudere broer (5) speelden met een fles hand sanitiser, terwijl ze zich klaarmaakten om naar school te gaan.

Op een gegeven moment overgoot de jongste zijn handen en kleren met de inhoud van de fles, waarna hij ook een beetje gooide op zijn broer. De 5-jarige pakte toen de aansteker, die zij in de kamer van de ouders hadden genomen, en stak die aan.

De kleren van het 3-jarig jongetje schoten meteen in brand. Een oom, die zich in de buurt van de kinderen bevond, kon erger voorkomen.

Het jongetje liep brandwonden op aan zijn nek, handen en borst, maar verkeert buiten levensgevaar.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…