3-jarig jongetje en moeder ongedeerd na botsing met ander voertuig

De politie van Flora heeft het rijbewijs van de 22-jarige autobestuurder Raissa B. ingevorderd. Zij veroorzaakte op zondag 24 december een aanrijding met een andere personenauto op de kruising van de Mr. J. Lachmonstraat en de Albertlaan.

De veroorzaker die met haar 3-jarige zoon in de auto reden, kwamen met de schrik vrij. De andere autobestuurder, Charlene B., liep letsels op en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Zij was ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting en is voor verdere behandeling verwezen naar de Neurochirurg.

Onderzoek wees uit dat Raissa vanuit de Alberlaan kwam richting de Mr. J. Lachmonstraat. Bij het naderen van voornoemde kruising heeft zij verzuimd voorrang te verlenen aan het doorgaand verkeer met als gevolg een botsing.

Door de slag raakten beiden voertuigen van de weg. Het voertuig van de benadeelde ramde een schutting, waarna deze tot stilstand kwam.

Raissa werd op 4 januari voor verdere afhandeling van de aanrijding ontboden naar het politiebureau. Haar rijbewijs is ingevorderd.

De materiële schade aan de voertuigen en de schutting is aanzienlijk, meldt het KPS.(GFC)

Overige berichten