2FAMOUSCRW na anderhalf jaar weer in Suriname

De Surinaams-Nederlandse Entertainmentgroep 2Famous CRW, ook wel The Hitbangerz genoemd, komt na anderhalf jaar weer thuis voor het verzorgen van optredens. De 2FAMOUSCRW Suriname Tour 2018, die drie weken zal duren, begint met een optreden op 24 augustus in NTC in Nickerie. De dag erna, op 25 augustus, staan ze in de Anthony Nesty Sporthal.

“2FAMOUSCRW heeft een metamorfose ondergaan. We hebben een nieuwe sound en twee nieuwe talenten gecontracteerd. Het gaat om Irfaan Vibe Crasher en Kashh B. en we staan nu onder contract van Royal Dutch Entertainment”, vertelt Ran ‘Ran D’ Dewkinandan manager tevens oprichter van de Entertainmentgroep. “Dit keer komen we ook met ons eigen band The Ryderz”, vult hij aan.

2FAMOUSCRW, die 2009 werd opgericht heeft een nieuwe impuls gegeven aan de Hindipop muziekscene. De groep is enorm populair onder de jongeren. Dit resulteerde in uitverkochte shows in de Anthony Nesty Sporthal en grote hits als ‘Dyugu Dyugu’ en Pelai Gailie’.

Naast de twee nieuwe talenten, bestaat 2FAMOUSCRW ook uit King Selecta, First Lady Sadhana Lila en de Dancehall Boss Naff Vibez.(GFC)