fbpx
29-jarige man verdrinkt in Gran Dang sula Sipaliwini

GFC NIEUWS- Het lijk van de 29-jarige Fabian Groenewoud is dinsdagmiddag uit het water te Gran Dang sula, Sipaliwini gehaald.

Uit het voorlopig politieonderzoek is naar voren gekomen dat het slachtoffer voor een weekendtrip met een groep van zeven personen, bestaande uit familie en vrienden, op vrijdag 14 augustus naar het dorp Godo ging.

Op zondag 16 augustus viel Fabian in de Surinamerivier en verdween in de diepte.

Het lijk van Fabian werd dinsdag uit de rivier gehaald. Het ontzielde lichaam is afgestaan aan de nabestaanden.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.