fbpx

29-jarige autobestuurder verongelukt

GFC NIEUWS- De 27-jarige autobestuurder Kamlesh Khouesial kwam na een verkeersongeval vanochtend aan de Bomaweg te overlijden.

De politie van Santo Boma kreeg omstreeks twee uur in de ochtend de melding dat een personenauto in de oostelijke trens van de Bomaweg ter hoogte van de Verlengde Welgedacht C weg, was beland.

Bij aankomst op de locatie werd de personenauto in de trens aangetroffen. Een 27-jarige vrouw en haar twee kinderen van 2 en 5 jaar werden ook ter plaatse aangetroffen.

De bestuurder zijnde de echtgenoot van de vrouw zat bekneld in het voertuig en vertoonde geen teken van leven.

Met behulp van de brandweer werd het levenloos lichaam van Kamlesh uit het voertuig gehaald. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. De vrouw en de twee kinderen kwamen met de schrik vrij.

BEKIJK OOK
Loonraad adviseert nieuw algemeen minimum uurloon tussen SRD 35 en SRD 38,50

Volgens een verklaring van de vrouw kwamen zij van een feest, alwaar haar man zich te goed had gedaan aan alcohol. Onderweg naar huis kreeg zij een woordenwisseling met Kamlesh.

Op een gegeven moment remde Kamlesh de auto krachtig af met het gevolg dat hij de controle over de besturing van het voertuig verloor. De auto raakte van de weg en belandde vervolgens in de langs de weg lopende trens.

Op dat moment had Kamlesh geen veiligheidsgordel om en was de ruit van het autoportier aan de bestuurderszijde omlaag gebracht.

Hoogstwaarschijnlijk heeft Kamlesh een fatale slag aan zijn hoofd of hals gehad omdat zijn hoofd buiten het voertuig hing.

Het ontzielde lichaam is door de politie afgestaan aan zijn nabestaanden.