fbpx
28- jarige man levenslang de bak in na verkrachting tientallen jongetjes

GFC NIEUWS- Een 28- jarige veroordeelde kindermisbruiker die momenteel in de gevangenis zit voor zijn misdaden, is opnieuw veroordeeld nadat hij 40 nieuwe misdrijven tegen meer dan 20 jonge slachtoffers had toegegeven.

Aaron McWilliams, uit het VK werd vorige week veroordeeld tot levenslang cel voor de 40 nieuwe misdrijven die hij heeft gepleegd. Onder meer het verkrachten van 14 jongens, jonger dan 13 jaar.

De eerdere misdrijven werden tussen 2012 en 2017 gepleegd in verschillende delen van het VK en Europa, waarbij McWilliams kinderen misbruikte waarmee hij in contact kwam door zijn werk als inwonende au pair.

De rechtbank kreeg stukken waaruit blijkt dat de pedofiel in 2016 voor het eerst werd veroordeeld voor het seksueel misbruiken van een vierjarig kind. Nadat hij een deel van zijn straf had uitgezeten, werd hij vrijgelaten en begon hij binnen een paar weken bij een ander gezin te werken, nadat hij valse referenties had verstrekt.

Daar misbruikte hij nog een vierjarig kind seksueel en kreeg hij in augustus 2017 zeven jaar gevangenisstraf.

Tijdens het onderzoek zijn in totaal 24 slachtoffers in de leeftijd tussen vier maanden en 14 jaar geïdentificeerd. Op één na waren alle slachtoffers jongens.

Meer nieuws

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…