fbpx

28- jarige man levenslang de bak in na verkrachting tientallen jongetjes

GFC NIEUWS- Een 28- jarige veroordeelde kindermisbruiker die momenteel in de gevangenis zit voor zijn misdaden, is opnieuw veroordeeld nadat hij 40 nieuwe misdrijven tegen meer dan 20 jonge slachtoffers had toegegeven.

Pedo1 | GFC NieuwsAaron McWilliams, uit het VK werd vorige week veroordeeld tot levenslang cel voor de 40 nieuwe misdrijven die hij heeft gepleegd. Onder meer het verkrachten van 14 jongens, jonger dan 13 jaar.

De eerdere misdrijven werden tussen 2012 en 2017 gepleegd in verschillende delen van het VK en Europa, waarbij McWilliams kinderen misbruikte waarmee hij in contact kwam door zijn werk als inwonende au pair.

De rechtbank kreeg stukken waaruit blijkt dat de pedofiel in 2016 voor het eerst werd veroordeeld voor het seksueel misbruiken van een vierjarig kind. Nadat hij een deel van zijn straf had uitgezeten, werd hij vrijgelaten en begon hij binnen een paar weken bij een ander gezin te werken, nadat hij valse referenties had verstrekt.

BEKIJK OOK
Strengere winkelcontroles in ressort Paramacca

Daar misbruikte hij nog een vierjarig kind seksueel en kreeg hij in augustus 2017 zeven jaar gevangenisstraf.

Tijdens het onderzoek zijn in totaal 24 slachtoffers in de leeftijd tussen vier maanden en 14 jaar geïdentificeerd. Op één na waren alle slachtoffers jongens.