fbpx
27 positieve Covid-19-gevallen erbij, 25 genezen

GFC NIEUWS- Vandaag, vrijdag 10 juli, zijn 27 personen positief getest op Covid-19, 25 personen mochten naar huis en nog 4 personen worden verpleegd op de Incentive Care Unit van ziekenhuizen.

Het aantal actiegevallen staat nu op 241. Vanaf 13 maart zijn 726 personen positief getest op het virus. Uit dat aantal zijn 468 genezen, terwijl 17 het leven hebben gelaten.

212 personen zijn nog in overheidsquarantaine.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.