fbpx

27-jarige neergestoken door drugsverkoper, sterft uren daarna

De 27-jarige Krishan Jhina overleed zaterdag in het ziekenhuis, nadat hij enkele uren daarvoor in kritieke toestand was afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

Jhina werd neergestoken aan de Chitoestraat. Hij werd door de politie badend in zijn bloed aangetroffen op het wegdek. Het slachtoffer werd neergestoken door een drugsverkoper, vertellen omstanders.

Zij beweren verder dat het latere slachtoffer in een woordenwisseling raakte met de drugsverkoper die bekend is als ‘Pako’. Op een bepaald moment werd het heftig tussen de twee.

Krishan bleef aandringen om drugs te kopen. ‘Pako’ bleef bij zijn standpunt geen drugs aan hem te verkopen, vanwege openstaande schulden. ‘Pako’ beval hem aan de plaats te verlaten. Krishan werd door omstanders van de plek verwijderd, maar begaf zich weer ernaartoe.

‘Pako’ dreigde hem te zullen doden, indien hij de plek niet zou verlaten. Krishan bleef jengelen om drugs, schrijft de politie. Op een bepaald moment bracht ‘Pako’ hem met een scherp voorwerp een steekverwonding toe onder zijn oksel.

BEKIJK OOK
25-jarige bromfietser daags na aanrijding overleden in ziekenhuis

Krishan werd na de komst van de politie ter plekke per ontboden ambulance afgevoerd naar de SEH van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij enkele uren daarna de geest gaf.

Bij aankomst van de politieambtenaren had de verdachte, die een bekende van de politie is, de plek reeds verlaten. Hij werd meermalen op zijn woonadres opgespoord, doch niet aangetroffen.

In de late avond van 25 november meldde ‘Pako’ zich aan op het politiebureau. Hij heeft bekend het strafbare feit te hebben gepleegd. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij achter slot en grendel geplaatst.

Het ontzielde lichaam van Krishan is voor obductie in beslag genomen.(GFC)