27-jarige man opgesloten voor overtreding drugswet en verduistering

De politie van het ressort Flora pleegde op maandag 6 mei na verkregen informatie een inval in een woning aan de Floralaan.

Volgens de informatie moest er op dat adres gestolen goederen zijn bewaard. Bij die inval werd de 27-jarige Ivan V. in de woning aangetroffen en aangehouden, nadat in de woning een hoeveelheid hasj, marihuana en vermoedelijk drugs verpakkingsmateriaal waren aangetroffen.

Verder zijn ook een rugspuit, een microwave, een blender, een suikerspinmachine en een boormachine in het huis aangetroffen.

Uit onderzoek kwam naar voren dat dat de eigenaar van de woning ene Radjenderkoemar was. Op het moment van de inval was hij niet aanwezig. Radjinderkoemar had Ivan in huis genomen.

Ivan werd aangehouden en de drugs en de genoemde apparaten werden in beslag genomen omdat de politie vermoedde dat de drugs Ivan toebehoorden en dat de apparaten van misdrijf afkomstig waren.

Bij zijn voorgeleiding verklaarde hij dat de drugs en verpakkingsmateriaal aan Radjenderkoemar toebehoorden.

Dezelfde dag meldde Radjenderkoemar zich aan bij de politie van Flora. Hij verklaarde dat de in beslag genomen apparaten aan Ivan toebehoorden en dat de drugs en verpakkingsmateriaal niet van hem waren.

Ivan kwam terug op zijn verklaring en gaf toe dat de drugs en de apparaten van hem waren. Hij zegt drugsgebruiker te zijn. Hij wil of kan niet duidelijk verklaren hoe hij aan de apparaten is gekomen is.

Ivan werd in verzekering gesteld, terwijl Radjenderkoemar na verhoor is heengezonden.

Overige berichten