fbpx

27- jarige die haar kindje liet weghalen: ik vergeef het mezelf nooit meer

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 27- jarige vrouw uit Paramaribo (Suriname) heeft het er geestelijk heel erg moeilijk mee dat zij tijdens haar tienerjaren ermee instemde om toen haar nog ongeboren baby weg te laten halen.

De dame die momenteel geestelijke begeleiding krijgt van het KIVC vertelt aan GFC Nieuws Lifestyle dat ze nu, meer dan acht jaar verder nog steeds overhoop zit met haar schuldgevoelens.

Toen haar ouders erachter kwamen dat ze in verwachting was van een man van wie de identiteit niet bekend was, gingen de twee volledig door het lint en arrangeerden terstond een afspraak voor haar met een illegale aborteur.

BEKIJK OOK
Masseur die jongedames hun borsten onderzoekt is fout bezig

“Die zwarte dag in mijn leven zal ik nooit meer vergeten. Ik kan het mezelf niet vergeven dat ik niet heb geprotesteerd en alles maar over mij heen liet komen. Ik ga nu kapot aan schuldgevoelens”, meent ze.

De twintiger zegt via de media en het KIVC een oproep te willen doen. “Denk er eerst honderd keer over na alvorens dit besluit te nemen. Je kunt er enorm veel spijt van krijgen en het kan diepe wonden achterlaten.”