fbpx
27-jarige bromfietsdief in de val gelokt en gepakt

De 27-jarige Raymond H. is door de politie van het ressort Santo Boma in verzekering gesteld, vanwege diefstal van een bromfiets.

De benadeelde Rajesh H. deed op vrijdag 29 maart aangifte van diefstal van zijn bromfiets. Volgens verklaring van H. had hij zijn bromfiets op 29 maart voor een winkelpand geparkeerd toen die gestolen werd.

Een jongere neef van H. ging op 3 mei naar de winkel en werd op dat moment benaderd door Raymond, die hem vroeg als hij belangstelling had om een bromfiets te kopen. De jongere neef van Radjes wist dat zijn bromfiets gestolen was. Hij kreeg het vermoeden dat de aangeboden bromfiets van Radjes kon zijn.

De neef hield Raymond daarom voor, dat hij geïnteresseerd was in het kopen van de bromfiets en dat hij dat geld daarvoor moest gaan halen. Hij stemde toen met Raymond af dat zij elkaar op een bepaald uur weer zouden ontmoeten bij de winkel in verband met de verkoop van de bromfiets.

Het neefje ging naar huis en speelde de informatie door aan H. De politie van Santo Boma werd ingeschakeld.

De wetsdienaren gingen op de afgesproken tijd naar de winkel en troffen Raymond ter plaatse aan. Hij werd aangehouden en bij een onderzoek in zijn woning werd de gestolen bromfiets aangetroffen en door de politie in beslag genomen.

Raymond zegt dat hij de bromfiets had genomen, omdat die onbeheerd voor de winkel stond. Hij is achter slot en grendel geplaatst door de politie van Santo Boma.

De bromfiets is inmiddels afgestaan aan de eigenaar.

Meer nieuws

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…