fbpx
27-jarige Alessandro aangehouden voor belediging staatshoofd via sociale media

GFC NIEUWS- De 27-jarige Alessandro V. is op zondag 13 september door leden van de Recherche Regio Midden aangehouden voor het beledigen van het staatshoofd via sociale media.

De man heeft via zijn Facebookpagina het staatshoofd uitgescholden. Tegen de verdachte Alesandro werd officieel aangifte gedaan, waarna hij werd opgespoord en aangehouden, meldt de PR van het KPS.

Alessandro is ingesloten voor onder andere belediging staatshoofd, smaad, laster en belediging openbaar gezag.

De verdachte heeft tijdens zijn verhoor toegegeven dat hetgeen op zijn pagina is gepubliceerd door hem is gedaan. Dat deed hij, omdat hij meer uitleg van het staatshoofd wilde over het coronavirus.

De politie onderzoekt deze zaak verder.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.