fbpx

26- jarige vrouw: ‘ik vind het juist fijn als ik klappen krijg van mijn vriend’

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 26- jarige vrouw die woont in Paramaribo (Suriname) zegt aan GFC Nieuws dat ze niet altijd begrip heeft voor het geklaag van personen die binnen hun relatie worden misbruikt.

Volgens haar heeft een man het recht om in gevallen waarbij zijn vriendin of vrouw fout heeft gehandeld, een paar ferme tikken uit te delen.

De twintiger stoort zich aan de campagne van het Kritisch Internationaal VrouwenCollectief (KIVC) dat vrouwen die worden mishandeld door hun levenspartner juist adviseert hun man of vriend te verlaten.

“Ik vind het juist fijn wanneer ik een klap krijg als ik iets verkeerd heb gedaan. Zo leer ik een beter persoon te worden”.

“Het staat trouwens ook duidelijk in de bijbel. De man is de baas van een vrouw en wij moeten ons allemaal onderwerpen aan hun gezag. Wij moeten onderdanig zijn”, zegt ze in volle overtuiging.

BEKIJK OOK
19- jarige jongen die romantische berichten stuurt naar 16- jarig meisje wordt bedreigd door vader

Ze benadrukt dat het niet goed is wanneer er zodanig geweld wordt toegepast dat iemand ernstig gewond raakt.

“Ik heb het specifiek over een corrigerende klappen, net zoals je dat doet bij een kind. Soms is dat echt nodig”.

Desgevraagd zegt Jennifer Atmo van het KIVC dat zij deze zienswijze meer dan absurd vindt.

Het staat nergens in de bijbel dat mannen vrouwen mogen slaan of kleineren”.

“Het zowel fysiek als geestelijk mishandelen van vrouwen kan nooit goedgekeurd, goedgepraat of geaccepteerd worden, is het standpunt van het KIVC.

Foto ter illustratie.