fbpx
25 personen vandaag positief getest op Covid-19 (update)

GFC NIEUWS- Vandaag zijn 25 personen positief getest op Covid-19. De teller staat nu op 158.

Vanaf maart zijn in totaal 169 personen positief getest op het coronavirus.

Een half uur na de aanpassing van de teller werd die met 1 teruggebracht naar 157 en komt het aantal geteste personen op 168.

Directeur Cleopatra Jessurun van Volksgezondheid zei woensdag tijdens de reguliere persbijeenkomst van het Covid-19 Managementteam informatie van de epidemiologen te hebben ontvangen dat de situatie momenteel nog beheersbaar is. Er zijn drie clusters geïdentificeerd.

Een van de clusters is dankzij contact tracing en overheidsquarantaine stopgezet, wat inhoudt dat bij deze cluster de medici geen nieuwe positieve gevallen meer zien bijkomen, wat als goed nieuws bestempeld kan worden.

Bij de overige clusters worden er nog positieve gevallen geregistreerd.

Meer nieuws

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.