fbpx

25-jarige man onder invloed van drugs gaat tekeer tegen familieleden en politieambtenaren

GFC NIEUWS- De 25-jarige Worel T. is door de politie van Flora aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling, bedreiging met een misdrijf en verzet.
Worel is op zondag 20 september van dit jaar in vrijheid gesteld nadat hij opgesloten was voor diefstal, poging tot moord en zware mishandeling.
Op woensdag 30 september ging Worel, die vermoedelijk onder invloed van een drugs was, te keer tegen zijn moeder, een jongere zus en jongere broer.
Worel greep op een bepaald moment naar een scherp voorwerp om zijn jongere broer daarmee te lijf te gaan. Toen zijn zus hem wilde tegenhouden, bedreigde hij haar.
Worel en zijn broer raakten in een worsteling en werd hij ontwapend. Worel ging zijn jongere broer toen met zijn blote handen te lijf.
Tijdens het gevecht raakte Worel gewond in zijn buikstreek en aan een van zijn handen met het scherp voorwerp dat zijn broer in handen had. Ondertussen was de politie van Flora ingeschakeld.
Worel begon met de politieambtenaren te vechten toen zij hem wilden aanhouden. Uiteindelijk werd hij aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis om medisch behandeld te worden.
Daags daarna werd hij door de politie van Flora in verzekering gesteld.

BEKIJK OOK
Stil protest werknemers Sint Vincentius Ziekenhuis en Diakonessenhuis