fbpx

25- jarige man mishandeld na lelijke opmerking over zijn vriendin

GFC NIEUWS- Een 25-jarige man is zaterdagavond rond 00.15 uur het slachtoffer geworden van een openlijke geweldpleging. Er zijn drie verdachten aangehouden.

De man was samen met wat vrienden en zijn vriendin, wat aan het eten op een parkeerplaats in Roosendaal (NL) toen een man een lelijke opmerking maakte over zijn vriendin. De Roosendaler reageerde hierop door, volgens eigen zeggen, te vragen wat het probleem was, meldt de Nederlandse politie.

De man die de opmerking had gemaakt werd hierop ineens agressief en begon tegen de auto van het slachtoffer te trappen. Twee andere mannen kwamen er ook bij staan en het slachtoffer is vervolgens door de drie mannen in elkaar geslagen. Hierna reden de drie mannen weg

BEKIJK OOK
Spiritueel leider Sri Sri Ravi Shankar bezoekt Suriname

Het slachtoffer is vervolgens achter zijn drie belagers aangereden. De politie werd gewaarschuwd en op aanwijzing van het slachtoffer kon de auto waar de drie in zaten aan de kant van de weg gezet worden.

Drie verdachten, mannen van 17, 20 en 25 jaar oud zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zitten ze nog vast en zullen zondag gehoord worden door rechercheurs.

Het slachtoffer heeft verwondingen en kapotte kleding opgelopen als gevolg van deze mishandeling.