fbpx

24- jarige Surinaamse vrouw troggelt online duizenden euro’s af van gehandicapte Nederlandse mannen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 24- jarige vrouw uit de Surinaamse hoofdstad Paramaribo houdt doelbewust een aantal kwetsbare mannen in Nederland aan het lijntje om er financieel beter van te worden.

Via het internet is ze in contact gekomen met heren die op zoek zijn naar serieuze en duurzame liefdesrelaties.

GFC Nieuws verneemt dat de verleidster die werkzaam was in een zaak in het noorden van van haar woonstad, vorige week plotseling ontslag heeft genomen van haar werk.

Twee ex- collegae verklapten aan haar voormalige werkgever de bijzondere reden waarom de jonge vrouw onverwachts is gestopt met werken.

“Volgens mijn medewerksters schepte zij de laatste tijd tijdens werktijd vaker op”. “Ze beweerde dat ze voldoende geld van haar verschillende lovers uit Nederland krijgt en eigenlijk geen baan meer nodig heeft”, vertelt de zakenman aan GFC.

“Via illegale verzendroutes zou ze intussen al duizenden euro’s hebben ontvangen. Kennelijk ziet ze het belazeren van naar liefde hunkerende mannen uit het buitenland nu als haar nieuwe job”, aldus de ex- baas.

BEKIJK OOK
Voorheen vrolijke man (40) uit Zoetermeer zegt erg ongelukkig te zijn geworden na narcose

Wrang detail volgens haar voormalige collegae is dat de oplichtster ook verschillende invalide Nederlandse mannen straal voor de gek houdt.

Zij zou zich vooral op deze kwetsbare doelgroep hebben gericht. GFC Nieuws vroeg telefonisch aan de mannenverleidster of ze inderdaad gehandicapte mannen aan het besodemieteren is.

“Het gaat niemand wat aan met hoeveel en welk soort mannen ik online date! Het is mijn priv√©, mijn lichaam, mijn leven”, is haar korte reactie op extreem boze toon.

Verschillende organisaties waaronder het KIVC hebben vaker via de media mannen in Nederland gewaarschuwd om extra voorzichtig te zijn met mannenverleidsters uit Suriname die vragen om geld naar hen te sturen.