fbpx
24-jarige Jonathan Persaud mogelijk vermoord

GFC NIEUWS- De 24-jarige Jonathan Persaud, die ruim twee weken werd vermist, is mogelijk vermoord.

Volgens Waterkant.net zou mogelijk sprake zijn van een misdrijf, omdat sectie op het lijk zou hebben uitgewezen dat het niet gaat om een verdrinkingsgeval.

De Surinaamse politie lanceerde officieel op 23 oktober een bericht van vermissing. Jonathan vertrok op 17 oktober omstreeks 13:00 uur met enkele vrienden van huis om naar het recreatieoord Carolina te gaan om te zwemmen en keerde niet terug.

Vorige week maandag werd een lijk in verre staat van ontbinding aangetroffen in de Pararivier. Familieleden bevestigen dat het om hun geliefde gaat.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.