fbpx

24- jarige dame plukt Chinese winkelier met wie ze verboden liefdesverhouding had kaal

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 24- jarige dame uit de Surinaamse hoofdstad Paramaribo heeft een groot bedrag in Amerikaanse dollars weten los te krijgen uit de zakken van een Chinese winkelier uit dezelfde stad.

De supermarktondernemer van middelbare leeftijd die gehuwd is en kinderen heeft had bijkans anderhalf jaar een geheime liefdesrelatie met de twintiger onder voorwaarde dat hij haar maandelijks financieel zou ondersteunen.

Toen de man echter in de gaten kreeg dat zijn maîtresse ook van bil ging met diverse andere heren, wilde hij een einde maken aan de verhouding.

GFC Nieuws Lifestyle verneemt dat de 24- jarige niet akkoord daarmee ging en dreigde zijn echtgenote en kinderen op de hoogte te stellen van de verboden romance, tenzij hij met afkoopgeld over de brug kwam.

BEKIJK OOK
Moeder ergert zich aan zoon(31) die zich op genadeloze wijze laat kleineren door zijn vriendin

Volgens informatie heeft de zakenman tot vier keer toe een groot geldbedrag gegeven in de hoop dat de kwestie daarmee was afgedaan.

Toen de chanteuse echter weer geld kwam opeisen besloot hij eerlijk aan zijn vrouw te vertellen dat hij haar ontrouw is geweest. Vernomen wordt dat de bedrogene het geestelijk heel moeilijk heeft met wat er achter haar rug om is gebeurd.

Het is onduidelijk hoeveel geld de man in totaal heeft betaald, maar volgens een vriend van hem gaat het om veel geld.