fbpx
23 producten in basisgoederenpakket overheid

GFC NIEUWS- Basis levensmiddelen zijn tegen een zo laag mogelijke prijs beschikbaar in verschillende winkels.

Het ministerie van Handel Industrie en Toerisme is verantwoordelijk voor de uitvoer van dit project “Basisbehoeften voor levensmiddelen”.

Dit departement heeft een pakket aan producten samengesteld vanuit de basisbehoeften van de samenleving, dat voorlopig uit 23 basis levensmiddelen bestaat. Deze producten worden aangeboden tegen redelijke prijzen, die in consensus met importeurs, distributeurs en winkeliersverenigingen, zijn bereikt.

Dennis de Keijzer, die belast is met de logistieke planning van dit project, zegt dat er momenteel al ruim 700 winkeliers meedoen aan dit project en er komen steeds meer bij.

De lijst met de producten en de prijzen daarop is ook te zien bij de verschillende winkels die participeren aan dit project. Blom, zout, kip, sardien, bruine bonen, aardappelen, pindakaas en jam zijn enkele van de producten die onderdeel uitmaken van dit pakket.

Meer nieuws

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…