fbpx
23-jarige vrouw heeft vijf jaar nauwelijks kunnen plassen

GFC NIEUWS- Pollyanna Love heeft vijf jaar lang nauwelijks geplast, vanwege een ernstige blaasontsteking.

Artsen hadden uiteindelijk geen andere keus dan om haar urineblaas te verwijderen en een stomazak aan te brengen, nadat de 23-jarige werd gediagnosticeerd met de zeldzame conditie, het syndroom van Fowler: niet kunnen plassen (urineretentie).

Pollyanna was slechts 18 toen ze voor het eerst behandeld moest worden en kan ze vanaf dat moment niet meer normaal plassen.

Vanaf haar vierde kreeg ze constant blaasontstekingen en ondervond een lastig en branderig gevoel elke keer wanneer ze moest plassen.

Maar vijf jaar geleden was de pijn zo intens dat ze geen drupje plas eruit kreeg en moesten artsen drie liters urine uit haar blaas ledigen. Zes maal meer dan een normale volle urineblaas aankan.

Pollyanna vertelt dat ze van alles deed om te genezen van haar symptomen, inclusief een aangepast dieet, maar niets hielp.

“Na de eerste operatie plaste ik steeds minder en minder. Ik leek op een vrouw die negen maanden zwanger was. Zo groot was mijn blaas.”

In maart 2018 kreeg ze hevige pijnen en werd met spoed gebracht naar het ziekenhuis waar de artsen besloten om haar urineblaas te verwijderen.

Meer gezondheidsnieuws

Slimme toiletten die kanker kunnen opsporen

GFC NIEUWS- Wetenschappers aan de Standord University in de VS hebben een toilet ontwikkeld dat ontlasting en urine analyseert op ziektes. Dikke vrouwen makkelijk slank…

Meer bacteriën op afstandsbediening dan wc-bril

GFC NIEUWS- Een afstandsbediening is een grote bron van bacteriën, waarschuwen wetenschappers. Dikke vrouwen makkelijk slank met LC- methode van Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op…

Verspreiding coronavirus neemt af, zegt WHO

GFC NIEUWS- Het aantal nieuwe coronavirusinfecties loopt terug in China, zegt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op basis van nieuwe medische rapporten. Dikke vrouwen makkelijk slank met…

Wimperachtige haargroei in mond van vrouw

GFC NIEUWS- Een Italiaanse vrouw ontwikkelde een zeldzame, letterlijk huiveringwekkende ziekte. Dikke vrouwen makkelijk slank met LC- methode van Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de…