23-jarige laat haar tong splitsen en oogballen blauw tatoeëren

Amber Luke, de 23-jarige jongedame uit Australië, heeft nu al meer dan 8.500 euro uitgegeven om een extreme look te krijgen. Zo liet ze haar tong splitsen, de oorlellen stretchen én haar oogballen blauw tatoeëren. Daarnaast prijken ook meer dan vijftig ‘gewone’ tatoeages op haar lichaam. “Maar ik heb nergens spijt van, ik ben verliefd op mijn uiterlijk”, klinkt het. Rest nog de vraag waarom Amber zo drastisch te werk gegaan is. “Ik haatte mijn vroegere look, ik zag er veel te saai uit”, luidt het verrassende antwoord.

Amber heeft aan haar indrukwekkende transformatie de bijnaam ‘Blue Eyes White Dragon’ overgehouden. “Mijn vrienden vonden dat ik er blijkbaar als een draak uitzag.”

Intussen heeft ze op Instagram al meer dan 21.000 volgers. Wat er nu nog op de agenda staat? “Morgen laat ik een nieuwe tatoeage op mijn rechterbeen zetten. En daarnaast wil ik van twee snijtanden vampierentanden maken. De grens ligt voor mij bij huidimplantaten. Ik dacht eerst nog twee hoorntjes op mijn hoofd te laten plaatsen, maar daar ben ik van afgestapt.”