fbpx
23-jarige die vrouw te hulp schoot neergeschoten door man die haar lastig viel

GFC NIEUWS- De 31-jarige Virendra N. is door de politie van Suriname gearresteerd, nadat hij een jongeman had neergeschoten.

Uit het voorlopig politieonderzoek is komen vast te staan dat hij de 23-jarige R.A. heeft neergeschoten met een vuistvuurwapen. R.A. schoot een vrouw te hulp die lastig gevallen werd door Virendra.

Virendra wachtte totdat R.A. wegliep en schoot hem van achteren neer. R.A. werd in een van zijn bovenbenen geraakt. Het slachtoffer is per ontboden ambulance over gebracht naar het ziekenhuis om medisch behandeld te worden.

De politie heeft een illegaal vuistvuurwapen en twee alarmpistolen in het bezit van Virendra aangetroffen en in beslag genomen.

De afdeling Kapitale Delicten is belast met deze strafzaak.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.