fbpx

22-jarige jongedame die slachtoffer neerstak aan de Floralaan aangehouden tijdens lockdown

GFC NIEUWS- Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft op 23 november de 22-jarige jongedame D.P. als lockdown overtreder overgebracht naar de Politieacademie aan de Commewijnestraat.

Daar aangekomen, ontdekte de politie dat deze vrouw werd gezocht door de politie van Flora. Zij werd meteen overgebracht naar het betreffend politiebureau.

D.P. wordt ervan verdacht in gezelschap van twee andere vrouwen de 33-jarige J.R. op 23 oktober aan de Floralaan te hebben mishandeld. Het slachtoffer liep hierbij een steekverwonding op en moest medisch worden behandeld.

Volgens een verklaring van het slachtoffer was zij op weg naar huis en reed in haar auto over de Floralaan. Plotseling werd zij klemgereden door een andere personenauto met drie vrouwen als inzittenden. Het drietal verweet haar ervan een verkeerde inhaalmanoeuvre te hebben gemaakt aan de Koningstraat en hun voertuig bijna heeft aangereden.

BEKIJK OOK
FSA overhandigt cheque aan Granman Aboikoni

J.R. wilde haar weg verder vervolgen, maar werd door de drie vrouwen aangevallen en mishandeld. Het trio dat gewapend was met twee scherpe voorwerpen brachten haar een steekverwonding toe. Bij aankomst van de politie van Flora werd het drietal niet aangetroffen.

Op de locatie van het steekincident werd er door de politie een scherp voorwerp aangetroffen en in beslag genomen. Het slachtoffer kende alleen de 22-jarige D.P.

Bij de voorgeleiding heeft D.P. bekend het strafbaar feit te hebben gepleegd en dat de twee dames die in haar gezelschap vertoefden niets te maken hebben met de zaak.

Aan de opsporing en aanhouding van de twee andere dames wordt gewerkt.