fbpx

25- jarige vrouw uit Paramaribo: ik heb nul procent respect voor Surinaamse ministers

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 25- jarige vrouw uit de Surinaamse hoofdstad Paramaribo zegt dat ze niet meer in staat is om enig respect op te brengen voor Surinaamse ministers.

De dame met een HBO- opleiding achter de rug geeft toe dat ze in haar pubertijd nog een beetje opkeek tegen politici.

“Maar nu ik een volwassen vrouw ben geworden is mijn kijk op deze heren en dames helemaal veranderd. Een ieder die kan tegenwoordig minister worden, ook al bezitten ze niet de juiste capaciteiten voor deze functie”, legt ze uit.

Ze is van mening dat er mensen worden geplaatst op posities vanwege hun verdiensten voor hun politieke partij en niet op basis van hun specifieke kennisvaardigheden of andere kwaliteiten.

BEKIJK OOK
Casanova waarschuwt: 9 van de 10 vrouwen heeft nog contact met haar ex

‘Er zijn veel mensen geplaatst op hoge posities die duidelijk geen verstand hebben van zaken en maar wat aanrommelen. En wie denkt u dat schade hiervan ondervindt? Wij, het volk en de staat Suriname worden achtergehouden”, weet ze zeker.

“Hele generaties in ons land worden al jarenlang ernstig gedupeerd door ondeskundige clowns die koste wat het kost op die ministersstoel willen gaan zitten terwijl ze daar niet thuishoren. Ik heb eerlijk waar nul procent respect voor ze”, meent ze.