fbpx

Politie geeft informatie over 22-jarige vrouw die dood werd aangetroffen in zwembad

GFC NIEUWS- De politie van Munder kreeg zaterdagmorgen een telefonische melding dat het ontzielde lichaam van een vrouw in een zwembad was aangetroffen.

De politie ging naar het woonadres voor onderzoek en trof het lijk van een jonge vrouw op de bodem van het zwembad aan. De huisbewoners verklaarden aan de politie dat zij de dode vrouw helemaal niet kenden.

Het ontzielde lichaam van de onbekende vrouw werd in beslag genomen voor obductie. Het verder onderzoek in deze zaak is door de politie van Munder overgedragen aan de collega’s van de Afdeling Kapitale Delicten.

BEKIJK OOK
Ramdin staat stil bij internationale antidrugsdag

De volgende dag, zondag 23 augustus, maakte een vrouw contact met de politie van Uitvlugt om een aangifte van vermissing te doen. Haar 22-jarige dochter Gabrielle Lends was van huis weggelopen. De vrouw gaf verder aan dat haar dochter psychische problemen had en vaker van huis wegliep.

Het lijk, dat een dag tevoren in het zwembad aangetroffen was, bleek dat van Gabriëlle te zijn. Volgens een verklaring van haar moeder was zij jaren onder psychiatrische behandeling.

Het onderzoek duurt voort.