fbpx
Facebook Pagelike Widget

Politie geeft informatie over 22-jarige vrouw die dood werd aangetroffen in zwembad

GFC NIEUWS- De politie van Munder kreeg zaterdagmorgen een telefonische melding dat het ontzielde lichaam van een vrouw in een zwembad was aangetroffen.

De politie ging naar het woonadres voor onderzoek en trof het lijk van een jonge vrouw op de bodem van het zwembad aan. De huisbewoners verklaarden aan de politie dat zij de dode vrouw helemaal niet kenden.

Het ontzielde lichaam van de onbekende vrouw werd in beslag genomen voor obductie. Het verder onderzoek in deze zaak is door de politie van Munder overgedragen aan de collega’s van de Afdeling Kapitale Delicten.

De volgende dag, zondag 23 augustus, maakte een vrouw contact met de politie van Uitvlugt om een aangifte van vermissing te doen. Haar 22-jarige dochter Gabrielle Lends was van huis weggelopen. De vrouw gaf verder aan dat haar dochter psychische problemen had en vaker van huis wegliep.

Het lijk, dat een dag tevoren in het zwembad aangetroffen was, bleek dat van Gabriëlle te zijn. Volgens een verklaring van haar moeder was zij jaren onder psychiatrische behandeling.

Het onderzoek duurt voort.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.