fbpx
22-jarige jongeman neergestoken in omgeving stuwmeer

De 22-jarige R.A. werd op donderdag 2 april neergestoken te Mokomoko in het stuwmeergebied te Brokopondo. R.A. is door een man bij hem bekend als “Nene” met een scherp voorwerp gestoken in zijn onder- en bovenlichaam.

Volgens verklaring van het slachtoffer moet “Nene” zijn vriendin 20 gram goud als betaling geven, maar “Nene” weigert de vrouw te betalen.

Het slachtoffer is toen naar “Nene” gegaan om het goud op te eisen. Daarbij kreeg het slachtoffer ruzie met “Nene”. Op een gegeven moment heeft “Nene” een scherp voorwerp gepakt en heeft het slachtoffer daarmee ettelijke steekverwondingen toegebracht.

Het slachtoffer is voor medische behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. De verdachte “Nene” wordt volgens informatie van de PR van het KPS opgespoord.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.