fbpx
Facebook Pagelike Widget

22-jarige gearresteerd na molesteren onbekende vrouw met seksuele berichten

GFC NIEUWS- De politie heeft een 22-jarige jongeman gearresteerd nadat hij een onbekende vrouw met seksueel getinte tekstberichten en beeldmateriaal molesteerde.

De vrouw deed in de maand juli aangifte bij de politie van Meerzorg, nadat zij meerdere malen seksgerelateerde teksten en beeldmateriaal toe verzonden kreeg van een onbekend nummer. Dit onderzoek werd overgedragen aan de recherche dienst van Regio Oost.

Na goed speurwerk bleek het mobiele nummer van de 22-jarige Serano R. te zijn die in Coronie woonde. Hij werd op 17 oktober opgespoord en aangehouden.

Tijdens het verhoor heeft hij toegegeven de berichten en beelden te hebben gestuurd naar de vrouw. Hij verklaarde verder dat hij een willekeurige nummer in zijn telefoon plaatst. Daarna bekijkt hij de profielfoto en indien het om een vrouw gaat, startte hij met zijn handelingen.

Serano is in verzekering gesteld. De moeder van de verdachte zegt dat haar zoon onder begeleiding is van een psychiater.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…