fbpx

22-jarige Bulgaarse wil op Barbie lijken en heeft nu waarschijnlijk de grootste lippen

GFC NIEUWS- De 22-jarige Andrea Emilova Ivanova uit de Bulgaarse hoofdstad Sofia heeft zich al 17 keer laten verbouwen en heeft meer dan US$ 3.000 enkel aan fillers uitgegeven om haar lippen ‘voller’ te maken.

Ze is nog lang niet klaar, want ze wil de volste lippen van deze planeet hebben. Haar doel is om op de zo bekende Barbiepop te lijken.

De studente filologie (onderzoek naar verdwenen talen) is dolblij met het eindresultaat, maar haar volgers op Instagram zijn helemaal verdeeld over haar verschijning.

Op Instagram en in Bulgaarse media jubelt Ivanova over haar verschijning die door menigeen wordt getypeerd als ‘absurd, lelijk, over de top en gevaarlijk’. “Ik vind mijn lippen nu leuker dan ooit”, bijt Ivanova alle kritiek van zich af. “Ik ben stukken mooier en dit is nu eenmaal mode in Bulgarije. Veel vrouwen laten hun lippen vergroten, dus ik ben lang de enige niet. Maar monden zoals die van mij heb ik op straat nog niet gezien.”

BEKIJK OOK
Financiën voert onderhandelingen voor verdere verzachting effecten crisis

De Bulgaarse, die regelmatig opduikt op internationale sites en in kranten, krijgt bijna dagelijks honderden complimenten uit de hele wereld, zo benadrukt ze. En dan vooral van big lips-liefhebbers. Gemene reacties laten haar koud.

“De meningen van anderen over mijn uiterlijk zijn niet relevant. De lippen van ieder persoon zijn zo verschillend. Mijn lippen waren echt te klein. Ik zag dat als een fysieke beperking. Dus ja, daarom liet ik de boel vergroten.”

Dat haar mond nu te groot zou zijn, vindt ze onzin. “Het is prima zoals mijn lippen nu zijn. Ik heb overigens geen idee of ze nog meer fillers kunnen verdragen. Dat merk ik vanzelf wel. Wat mijn mond betreft, trek ik geen grenzen.”