22-jarige bromfietser kort na aanrijding overleden

De 22-jarige bromfietser Valentino Kariman is op zondag 15 juli na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding in het ziekenhuis overleden. Valentino was zaterdagochtens betrokken bij een aanrijding met een personenauto op de kruising van de Leo Eliazer- en de Coesewijnestraat.

De bromfietser reed met zijn duorijder, de 18-jarige Sjevonny K., over de Leo Eliazerstraat richting de Coesewijnestraat. De autobestuurder reed over de Coesewijnestraat richting de Marowijnestraat.

Op de kruising van de Leo Eliazer- en de Coesewijnestraat heeft de bromfietser verzuimd voorrang te verlenen aan het verkeer op de Coesewijnestraat met als gevolg de aanrijding.

De bromfietser en de duorijder waren niet aanspreekbaar en zijn in kritieke toestand per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Beiden werden ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting, alwaar Valentino op 15 juli overleed. De duorijder ligt ter verpleging op de afdeling Intensive Care.

De autobestuurder die in het bezit is ven een geldig Surinaams rijbewijs kwam met de schrik vrij. Zij is onderworpen aan een bloed – alcoholtest.

Valentino was in leven militair, waardoor het verdere onderzoek in deze zaak door de politie van Flora is overgedragen aan de Militaire Politie.(GFC)