fbpx
21- jarige vrouw nu al langer dan 2 maanden vermist

GFC NIEUWS- De 21- jarige Nyat Mehari is intussen al langer dan twee maanden niet meer gezien en staat als vermist opgegeven bij de politie.

Zij zou die dag naar Rotterdam (NL) gaan, maar niet bekend is of zij daar ook daadwerkelijk geweest is, meldt de Nederlandse politie.

Op 29 augustus dit jaar, de dag van haar verdwijning, droeg ze zwarte Adidas schoenen, een spijkerbroek, roze jas en een ketting met een kruis.

Volgens de politie heeft de jonge vrouw uit Kruiningen zwart haar en dezelfde kleur ogen. Haar lichaamslengte is 1.60 meter.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.