21-jarige vrouw dumpt oudere echtgenoot, 74, voor 60-jarige

GFC NIEUWS- De 74-jarige Milojko Bozic is door zijn 21-jarige vrouw, Milijana Bogdanovic, gedumpt voor een 60-jarige man.
Milojko en zijn vrouw doen mee aan ‘Parovi‘, een Servische realityshow. En dat het stel veel aandacht trekt, is geen verassing. Het koppel heeft namelijk een leeftijdsverschil van meer dan 50 jaar, een halve eeuw.
Volgens Milijana was hun liefde ondanks het leeftijdsverschil toch echt oprecht, en geen marketingsstunt zoals velen beweerden. Het koppel zei eens dat het elke dag seks heeft en van plan is dit te blijven doen tijdens de show.
“Natuurlijk zullen we het bed blijven delen”, zei de jonge vrouw. “Waarom zouden we het moeten laten? Ik zou het geweldig vinden om zwanger te worden en samen een gezin met hem te beginnen. Als ik niet tijdens ‘Parovi’ zwanger word, dan zal het erna wel gebeuren,” zei de vrouw nog voor ze in het huwelijk trad met de man in september van het afgelopen jaar.
Het stel gaf elkaar het ja-woord in het gemeentehuis, omdat het dorp waar ze wonen geen koppels huwt met een leeftijdsverschil groter dan vijftien jaar.
Maar het huwelijk zal waarschijnlijk niet lang duren, omdat de vrouw wil scheiden van haar man.
Tijdens de laatste episode werd Milojki boos en zei dat de vrouw hem slechts huwde, omdat ze op dat moment geld nodig had.
“Ze heeft me gepakt, ze wilde alleen mijn geld. Ze werkt niet, ze is een slet en heeft het gemunt op oudere mannen.
“Ik heb geen problemen met haar, ze heeft gedaan wat ze moest doen.”
De man is boos, omdat haar betrapte met een 60-jarige contestant met wie de vrouw nu een relatie mee heeft.

Overige berichten