fbpx
21-jarige vrouw dood na tinderdate met Belgische man, 73

GFC NIEUWS- De politie in Argentinië onderzoekt hoe een 21-jarige vrouw deze week tijdens een tinderdate met een 73-jarige Belg is omgekomen.

Het lichaam van de vrouw, die zaterdagavond overleed, werd beneden bij het appartement van de man aangetroffen.
De man werd donderdag opgepakt, maar weer vrijgelaten. Hij blijft wel nog verdachte.

Hij beweert dat de vrouw van het balkon was gesprongen.

Een rapport van de autopsie van het slachtoffer moet meer duidelijkheid geven over de rol van de man. Er zijn vooralsnog geen aanwijzingen dat de twee ruzie hadden of elkaar te lijf zijn gegaan.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.