fbpx

21-jarige student ingesloten voor mishandeling

GFC NIEUWS- De 21-jarige Joshua H. is door de politie van het bureau Flora ingesloten voor mishandeling.

Deze verdachte heeft zich op dinsdag 22 oktober schuldig gemaakt aan mishandeling van een medestudent.

Het slachtoffer liep blauwe plekken en zwellingen aan haar lichaam op en klaagde van pijn in haar onderbuik. Na medisch te zijn behandeld, is zij verwezen naar haar huisarts.

Volgens het politieonderzoek moesten de studenten in aanwezigheid van de docent in groepjes van vijf een opdracht uitvoeren. Terwijl de studente bezig was te praten met een andere student van haar groep keek Joshua in haar richting.

Hij vond dat het meisje over hem aan het roddelen was. Zonder meer stond hij op en liep naar haar toe. Toen hij heel dichtbij haar stond, gaf Joshua haar een duw en bracht haar een harde klap toe in haar gezicht. Het meisje kwam te vallen, waarbij Joshua haar enkele trappen gaf in haar buikstreek.

BEKIJK OOK
Inspanningen armoedebestrijding door AW&J toegelicht aan Wereldbank

Inmiddels hadden meerdere docenten zich begeven naar het lokaal en haalden de twee studenten uit elkaar. Daarbij stootte Joshua ook de docenten en poogde een stoel in de richting van de docenten te gooien. Gelukkig werd deze hem tijdig afhandig gemaakt.

Per eigen gelegenheid werd het slachtoffer naar de Spoedeisende Hulp afgevoerd voor medische hulp.

De verdachte werd op 5 november naar het politiebureau ontboden. Hij meldde zich dezelfde dag aan vergezeld van een familielid.

Joshua werd meteen ingesloten voor mishandeling.