fbpx

21- jarige die al met meer dan honderd mannen intiem is geweest geeft haar moeder de schuld

GFC LIFESTYLEREDACTIE – Een 21- jarige dame die volgens eigen zeggen al met meer dan honderd mannen van uiteenlopende leeftijden naar bed is geweest, geeft de schuld van haar gedrag aan haar moeder.

De twintiger uit Paramaribo, Suriname, vertelt aan de lifestyleredactie van GFC Nieuws dat ze nu op een punt in haar leven is gekomen waarop ze het helemaal rustig aan wil doen.

Zij beweert heel veel spijt te hebben van haar losbandig gedrag. Dat ze heel vaak van bil is gegaan met verschillende mannen stoort haar enorm.

Op haar 15e verloor ze haar maagdelijkheid nadat ze verliefd raakte op een man van middelbare leeftijd die woont in haar straat.

Vanaf die periode heeft ze talrijke vrienden gehad met wie ze veelal direct de liefde mee bedreef.

“Ik wenste dat ik de tijd terug kon draaien. Maar helaas kan dan niet. Nu pas ben ik tot het besef gekomen dat ik fout bezig ben geweest. Ik heb ook goed nagedacht waarom ik mij zo heb gedragen”.

BEKIJK OOK
Jongedame dumpt vriend omdat zij jeuk over heel lichaam van hem krijgt

De jongedame weet zeker te weten dat ze niet goed is opgevoed door haar alleenstaande moeder.

“Mijn moeder heeft mij nooit geleerd hoe ik met mannen moest omgaan. Goede normen en waarden en mijn lustgevoelens leren beheersen zijn mij nooit bijgebracht”, legt ze uit.

“Als mijn moeder mij een betere opvoeding had gegeven, zat ik nu niet met zoveel walggevoelens”.

“Ik voel mij zo goedkoop wanneer ik op straat loop en mannen tegenkom die mij al zo vaak hebben gehad. Ik heb echt spijt”, komt op emotionele toon uit haar mond.

Zij zegt zich het meeste te storen aan het feit dat ze op haar 19e met een heer van 83 jaar oud intiem is geweest.