fbpx

21-jarige aangehouden en opgesloten voor bedreiging en mishandeling

De politie van het ressort Centrum heeft dinsdag de 21-jarige Fernando B. thuis aangehouden en naderhand in verzekering gesteld voor het bedreigen en mishandelen van een man met een luchtdrukpistool.

Volgens verklaring van de aangever zat hij in de avond van maandag 10 december als passagier in een taxi toen die door een personenauto van achteren werd aangereden. Hij stapte samen met de taxibestuurder uit de auto en spraken de andere bestuurder op zijn onoplettend rijgedrag wees.

De autobestuurder, Fernando B., hield de aangever voor om zich niet met de zaak te bemoeien. Er ontstond toen een woordenwisseling tussen hem en de aangever.

OOK INTERESSANT
Justitieminister Amoksi verbreekt stilzwijgen over uitzetting Asawini

Fernando trok op een gegeven moment een vuurwapen tevoorschijn waarmee hij de aangever op zijn borst sloeg. Waarschijnlijk door angst overvallen, stapte de taxichauffeur in zijn auto en reed weg. Fernando stapte ook in zijn voertuig en reed weg.

Bij het doen van de aangifte gaf de aangever het kentekennummer door van de auto van Fernando. Dank zij deze belangrijke informatie is het de politie gelukt om Fernando snel zichtbaar te maken en aan te houden.

Het luchtdrukpistool is in het voertuig van Fernando aangetroffen en hangende het onderzoek in beslag genomen.(GFC)